Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Caravan Kivirappu Oy (Y-tunnus: 2774557-1)

YHTEYSHENKILÖ REKISTERIN LIITTYVISSÄ ASIOISSA

Pekka Kiviaho
+358 400 297 919

REKISTERIN NIMI

Caravan Kivirappu Oy asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt asiakkaaksi Caravan Kivirappu Oy:n ylläpitämään verkkokauppaan tai ostanut tuotteita tai vuokrannut asuntoautoja suoraan Caravan Kivirappu Oy:ltä.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Caravan Kivirappu Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Caravan Kivirappu Oy:n toiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Caravan Kivirappu Oy:n omien tuotteiden mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

Caravan Kivirappu Oy:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät osoitetiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus poistaa tietonsa rekisteristä tai kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä internet-sivuilta ja verkkokaupasta löytyvän palautelomakkeen kautta, soittamalla Caravan Kivirappu Oy:lle tai olemalla henkilökohtaisesti yhteydessä rekisterinhoitajaan.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
– Henkilön etu- ja sukunimi
– Sähköpostiosoite
– Postiosoite
– Puhelinnumero
– Henkilön tekemät tilaukset
– Tilausten seurantatiedot

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta Caravan Kivirappu Oy:n ulkopuolelle.

Rekisteröityneen tiedot hävitetään asianomaisen pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeudet ovat ainoastaan Caravan Kivirappu Oy:n henkilökunnalla. Rekisteri sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella.